Di sini Bermula

Assalamualaikum semua

Semoga kita semua sentiasa di bawah rahmat dan berkat dari yang maha ESA. Alhamdulillah dapat semangat baru untuk buat blog baru sebab blog lama dah lama  di tinggalkan kesepian tanpa khabar berita ๐Ÿ˜…

So nak kenalkan diri la kat semua..Nama mama sebenar Silawati Mohd Zulkifli boleh panggil mamalala,sila,wati, lala ikut keselesaan semua ye..Mama suri rumah sepenuh masa dah hampir 5 tahun..Habiskan masa kat rumah jaga anak-anak dan suami sambil buat bisnes online dan offline..Mama ada 2 orang anak lelaki, Muhammad Faiq Amsyar 4tahun dan Muhammad Uwais Al mu’izz 2 tahun..Suami kerja gov biasa-biasa je..

Mama sekarang kat dungun terengganu.Sebelum ni duk kota tinggi johor 5tahun.. Alhamdulillah bulan 10 tahun lepas rezeki dapat balik negeri sendiri ๐Ÿ˜Š

Tu je la dulu pasal mama..Kat bawah ni mama ada tepek gambar family mama ye




Gambar last year ๐Ÿ˜…


Ok semua.. Assalamualaikum

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

MENU SIHAT